Hoe het werkt

Voordeel en besparing

De zon schijnt gratis, het hele jaar. En de zon schijnt steeds vaker. Denkt u maar aan de warme, zonnige zomer van vorig jaar. Voor 6 zonnepanelen betaalt u € 19,- per maand. Maar u bespaart gemiddeld € 29,- per maand! Zo houdt u al snel tot € 120,- per jaar over.

Wanneer de stroomprijzen in de toekomst stijgen, loopt uw voordeel zelfs nog verder op. De bijdrage voor het gebruik van de zonnepanelen blijft namelijk altijd gelijk.

Ons stappenplan

 • 1

  Aanvraag

  U meldt zich aan via het aanmeldformulier en wordt gebeld door een medewerker van Energie in Huis om alle gegevens over uw woning zo compleet mogelijk te krijgen. Dit is nodig om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. U kunt Energie in Huis ook zelf direct bellen voor een persoonlijke intake op telefoonnummer (020) 333 00 12

 • 2

  Persoonlijk aanbod

  Met behulp van professionele software kijken we naar de mogelijkheden en besparing voor uw woning. Dit gebeurt op afstand, hier hoeft u dus niet voor thuis te blijven. Zodra we de mogelijkheden voor uw woning in kaart hebben gebracht, ontvangt u een vrijblijvend en persoonlijk aanbod.

 • 3

  Installatie

  Nadat we uw akkoord op het aanbod hebben ontvangen, belt onze installateur voor een afspraak. De installatie kan beginnen!

  De installatie van zonnepanelen gebeurt binnen een dag. We werken met erkende installateurs die uw huis weer netjes achterlaten. U heeft hier dus verder geen omkijken naar. Het is wel belangrijk dat u thuis bent om de installateurs wegwijs te maken in uw woning.

 • 4

  Genieten maar!

  U kunt nu genieten van uw eigen zonnestroom!

  Binnen een week na de installatie kunt u direct via de app op uw telefoon, computer of tablet zien hoeveel stroom uw zonnepanelen opwekken