Hoe werkt het?

In 4 stappen zonnepanelen op uw woning

1. Wij inspecteren op afstand of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Als we meer informatie nodig hebben bellen we u op.

2. Zodra we de mogelijkheden voor uw woning in kaart hebben gebracht, ontvangt u een vrijblijvend aanbod. We zijn voor vragen 6 dagen per week bereikbaar.

3. Nadat we uw akkoord op het aanbod hebben ontvangen, belt onze installateur voor een afspraak. De installatie kan beginnen!

4. Vanaf de eerste dag na installatie geniet u van eigen zonnestroom.

Meer over zonnepanelen

 

Voordeel en betaling

Met zonnepanelen bespaart u tot ca. €28,- per maand op uw energierekening. Voor het gebruik van de 6 zonnepanelen betaalt u €18,- per maand. Zo houdt u dus iedere maand geld over voor andere leuke dingen. Per jaar houdt u al snel €120,- over.

Wanneer de stroomprijzen in de toekomst stijgen, loopt uw voordeel zelfs nog verder op. De bijdrage voor het gebruik van de zonnepanelen blijft namelijk altijd gelijk.

 

Voorbeeld besparing

 

Meten op afstand

Op afstand inspecteren wij of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. De nauwkeurigheid is zelfs groter dan het opmeten tijdens een schouw. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.

Lucht- en straatfoto van woning

 

De dag van installatie

De installatie van de zonnepanelen neemt meestal niet meer dan een dag in beslag. Het is wel belangrijk dat u thuis bent om de installateurs wegwijs te maken in uw woning. De installateurs maken voor de start van de werkzaamheden afspraken met u over de kabels in uw woning.

Installatie zonnepanelen

 

Zo werken zonnepanelen

Zonnepanelen produceren stroom zodra er zonlicht op valt. Hoe meer licht er op de panelen valt, hoe hoger de opbrengst. Een zonnepaneel produceert ook energie als het bewolkt is. In dat geval gebruikt een zonnepaneel indirect licht. De zonnepanelen geven de stroom door aan de omvormer. Een omvormer is een apparaat dat de stroom geschikt maakt om in huis te gebruiken. Uitgebreide en onafhankelijke informatie vindt u op de website van Milieu Centraal.

Filmpje van MilieuCentraal

Filmpje over zonnepanelen van Milieu Centraal

 

Onze zonnepanelen

We plaatsen 6 zonnepanelen van Neo Solar Power met een vermogen van 305 Wp per paneel. Deze panelen zijn volledig zwart met een zwarte rand, zodat het er mooi uit ziet op uw dak.

Download specificaties

NSP 305WP Mono Full Black

 

Onze omvormers

Onder elk zonnepaneel plaatsen wij een Enphase micro-omvormer. De micro-omvormer zet de gelijkstroom van het paneel om in wisselstroom die in uw woning te gebruiken is. Op uw computer, tablet, telefoon of op het scherm in uw meterkast bekijkt u de opbrengst van uw panelen.

Enphase micro-omvormer